It´s a sin

45 minuters-promenad. Jobb. 60 minuters gym. Gastro-matlagning. Tevesoffa (jag slänger in en flaska vin här och där även om jag försöker säga till mig själv på skarpen att det bara får vara på fredagar och lördagar) Så ser mitt liv ut nu för tiden. Döm mig inte, men jag vet att jag var roligare förr. Vet inte vad som förändrats, men jag misstänker att det är ”jag”. Om vi då förutom åldern adderar Coronan (som i sin tur bidrar med skygga vänner/ vilket jag förstår) så finns ju ett hopp att jag blir mer utåtriktad efter vaccinet? Och visst kommer väl våren och sommaren att locka fram lite liv och lust? Ni får gärna trösta mig/ varandra under kommentarer…

Nytt från tevesoffan är iallafall den OTROLIGT bra HBO-serien ”It´s a sin” Man får skratta och gråta och ta del av sent 80-tal och början på 90-talet då aids kom till stan. Den här serien skiljer sig från andra, ja jag kan inte säga exakt hur – men den känns verkligen på djupet. Det var min tid, det var den tiden jag ”kom ut” i. Men jag klarade mig undan denna epidemi, andra inte… Så slå på den och ta del av en tid då ett mystiskt virus dök upp (känns väldigt mars 2020) och då ingen visste initialt hur den smittade. God kväll mina damer och herrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *