It’s my birthday

Det blev inget av vår bokade resa till Nice, så snopet… Ja jag har tagit för tradition att fira min bemärkelsedag där med Champagne och ostron. Som tur är har vi två vänner som har en stuga i Storklinten som vi får låna och vi packar vår bil proppfull med allehanda godsaker. Vi fullkomligt tömmer vår hylla med svindyra viner som vi köpt på oss genom åren och ämnar sprätta dessa under vår 4 dagars vistelse.

Jag har ju som sagt lite panikångest inför utförsåkning men solen skiner och backen är fin och typ bara tre andra åkare än vi = underbart. Jag provar och det funkar (visserligen med hjärtklappning och enorm handsvett) Efter två timmar i backen så var mina ben lite sladdriga och nu stundar först lite bourbon och yatzy. Det går med andra ord ingen nöd på mig, må gått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *