Jag i ny kulör

Idag testar vi på Crossfit här i Nice och på något sätt har jag väl lurat i mig att jag är rätt vältränad. MEN i 45 minuter så var det orkestrerat så att man inte fick en chans för hjärtat att gå ner från max-puls och efter att allt var (pris-ske-Gud) över – så rann vi bort. Mitt ansikte antog även en djärv purpurfärg som kom att följa med mig i mer än en timme efter passet. Ja jag hade en sån ovanlig ansiktsfärg att folk vände sig (av fel anledning) om efter mig på stan!

Vidare: Jag sörjer att jag jag bara har ett kapitel kvar på en underbar bok. Ja jag läser ”Allt jag fått lära mig” och den är så otroligt spännande och välskriven.

Eftersom jag växt upp rätt sekt-liknande i Pingstkyrkan, så känns det väldigt intressant att jämföra sekvenser med denna unga kvinnas resa i och från Mormon-kyrkan.

Läs den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *