Jag säger till mig själv på skarpen

Ibland säger jag till mig själv på skarpen att jag absolut INTE ska införskaffa något onödigt! Likväl är det dock som om självaste Hin Håle leder mig på andra vägar då jag är på väg hem från jobbet. ”Bara en liten, liten titt in på Retro-design-butiken” hörs han viska i mitt öra. MEN då blir jag helt plötsligt lite konfunderad på om det istället är Gud Fader som viskar till mig – och jag vill ju absolut inte stöta mig med den allsmäktige.

Inne på butiken finner jag underbara Arabia-kaffekoppar, en porslinshund och ett soffbord (som jag inte fick någon bild på) Nej Zeb tycker vi har nog med porslinshundar på salongen (MEN VI HAR INTE EN ENGELSK SETTER!!!) så jag får nöja mig med kaffekopparna. Bordet då? Tja, det ska visst poleras upp först innan vi behöver bestämma oss.

PS: I morgon ska jag säga till mig själv på skarpen ännu skarpare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *