Jag snackar affärer

Idag blir jag inbjuden av Sabina Nilsson/ Norrmedia, till en pod-intervju vid namn ”Snacka om affärer” Jag känner mig trygg i Sabinas sällskap och med hjälp av henne och lite kaffe så sprudlar en timme fram som en våldsam norrländsk älv.

Vi hoppar fram och tillbaka mellan mina studier och mitt yrkessamma liv och plötsligt slår det mig – vilket fantastiskt liv jag har ändå! Ja här och nu är ju allt strålande men då vi pratar om det som vart och om framtidsplaner så blir jag stolt över att jag blev just jag.

En timme räcker dock inte till för att berätta om Top-Model-tävlingen, om Project-Runway-tävlingen, om alla de photo-sessions, resor, shower och konserter jag har fått vara med om att initiera. Men ändå.

Denna bild dyker idag upp i mitt fb-flöde och det är nu nio år sedan ”The avantgarde photo session day” inträffade.

Mió Evanne

Det blev en serie av FANTASTISKA bilder (tagna av Irina Nilsson) där jag fixade hår och make-up på några av mina bästa vänner. Bilderna kommer alltid att erinra mig om hur kul man kan göra det för sig själv en mörk novemberdag, men de kommer också att påminna mig om att en av modellerna (vars bilder sedan raderades) inte visade sig vara vän överhuvudtaget.

Men sådant är livet, vi kastas fram och tillbaka i ett underbart liv och det gäller att behålla sin stolthet och balans även om klackarna är höga. Kom ihåg att njuta av dagarna till fullo och att söka din egen spotlight. Amen.

I det senast avsnittet på ”Snacka om affärer” intervjuas underbara Karin Sjöö Åkeblom:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *