Jag testar Plasmapen

Som så många i min släkt börjar ögonlocken drapera sig och sakta maka sig närmre fransarna. De stora blå ter sig helt plötsligt mindre och kanhända är det nu dags att ta fram kniven och göra ett litet snitt i ögonvecket. MEN innan det blir dags för den åtgärden så testar jag i veckan ”Plasmapen

Klickar ni på länken ovan kan ni läsa hur behandlingen fungerar, själv tänker jag det som en lödkolv som gör att huden drar ihop sig. Det är nu dag 3 och de små sårskorpe-prickarna verkar vara på väg att falla av, ja jag har vart rätt purpurfärgad dag 1, rätt svullen dag 2 – men nu känns det bättre.

Ett par tonade glasögon har gjort det möjligt att jobba under veckan, men i nästa vecka så ska jag nog se typ normal ut (vill inte att folk ska tro att jag blivit misshandlad) Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *