Jag traskar vidare

Att vistas i en betydligt större stad än den man är van vid, innebär också att avstånden blir längre. Då jag hemma i Luleå passerar Coop, Thai-shoppen, Systemet på min 4 minuters väg hem – är livet annorlunda här.

Jag vill ha ett blomfat till min stora växt, räkor (Chaka-L landar 19.30) present-vin (till utflykten i morgon) Stödstrumpa (till min make) och ögondroppar (till mig) är lyckligtvis på samma apotek MEN eftersom jag gav damen i kassan en bukett liljor för att hon hjälpte mig att få en akut-tid för mitt trasiga öga, tar hon 30 minuter på sig att ömt förklara hur stödstrumpor sätts på. Ja jag får t.om se ett youtube-klipp.

Medan Zeb hoppar runt som en skadskjuten fågel hemma i lägenheten så traskar jag mig dyngsvettig i vår stora stad. Det ska bli åskskurar vid 16.30 = jag längtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.