Juli öppnar sig storartat!

Den här dagen har liksom extra allt. Om gårdagens hav trumfade i ultra-turkost så visar dig dagens spinninginstruktör vara typ en av de bästa jag någonsin haft. Frågan jag dock ställer mig är hur jag ska kunna gå upp och ner för våra 87 trappsteg till lägenheten.

Jag läser ut min spännande bok på stranden (vilket har fått följden av att min kropps baksida är 75% brunare än framsidan) och traskar sedan iväg till min favorit skoaffär Lucien Chausseur vars sortiment består av handgjorda Italienska skor.

Där finner jag skorna jag letat efter, ett par svartblanka finskor från Green George. Dessa ämnar jag har då jag iklär mig kostym men med ett par finskor kan man även sätta klass på en vardags-outfit. Tack 1 Juli, ja just nu lagar Zeb mig middag (och i går kväll bjöd han ut mig på restaurang = vilken man jag har!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.