Jag gör en fyllning till kycklingen genom att steka en liten gul lök. När den mjuknat så klickar jag i 1/2 dl chèvre-ost, 1/2 dl hackade valnötter, 2 msk honung och 1/2 dl hackad persilja, 1/2 dl vitt vin och en grönsaks-buljongtärning. (det blir lite av kryddan Persillade också) Reducera och sätt in i frysen en stund. Jag snittar kyckling-filén på mitten och brer över fyllningen.
Potatis-mynten slängs in i ett kokande vatten i 5 minuter för att sedan silas av. Sedan in en marinad av vitlök, salt, svartpeppar, vitlök och fin-riven parmesan. I samma sörja hamnar även några körsbärstomater.
Allt ska sedan in i ugnen, men tomaterna hamnar då för sig. Kycklingen blir klar lite tidigare (220) men sedan höjer jag temperaturen till 280 (grill) tills de andra fått färg.
Bon appétit!