Laga mat med Chef Mió – Fettuccini surf & turf

De har rea på fettuccini på Coop så därifrån får fantasin löpa. Räkor eller bacon? Jag kan inte bestämma mig och tar båda. En påse hackad grönkål marineras lätt i olivolja, flingsalt och 1 stor pressad vitlök. Detta ska in i ugnen på 200 grader i max en kvart. Provsmaka.

Under tiden steker du bacon med gul lök, tillsätter grädde, persilja och chili. Jag kryddar med det jag hittar (salladskrydda, persilada och svartpeppar) och skvittrar på citron. Då detta gossat ihop sig så häller jag på räkorna som liksom får tina upp i grädden på svag värme.

Jag kokar pastan (2-3 minuter) och tar ut kålen från ugnen (som får ersätta en grön sallad) + adderar lite tomat. Bon appétit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *