Laga mat med Chef Mió – Skivad blomkåls-special med kantarell-gräddsås och citron-får-köttbullar

Det är onsdag och Team Evanne är på väg hit för att äta middag. Team Evanne Luleå edition kanske jag ska säga då en viss del av teamet befinner sig i Norge. Nåväl jag kokar en grädd-kantarellsås, jag skivar blomkål och smetar in dem med pesto och riven parmesan och kluvna körsbärstomater och kör in i ugnen i en halvtimme på 225 grader. Jag steker får-köttbullar med citroncest, citronjos, timjan och finhackad fetaost i (+ kryddor, ägg och ströbröd) så att de får en stekyta och sedan får de dela plats med blomkålen i varmluftsugnen.

Vardagsmiddagens dryck blir – vatten och till efterrätt så fixar Zeb och barnbarnen en kladdkaka-tårta med bär på. Mmm. Tack Team Evanne för denna onsdag. Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *