Larus Canus – Satans fjäderfän

Jag vet att för många så är måsen en symbol för frihet, skärgård och havet. Det känns som om hela Vaxholm och varje liten shabby-chich-tavla är en hyllning till denna fågelart – och är du ett fan så är jag rädd att jag kommer att gör dig misslynt.

Jag misstänker att mås-släktet på inget sätt är en fågelart (prove me wrong) utan att vi istället pratar om kringflackande själarna från de onda människor som en gång hamnat i helvetet! Bevis: Hör bara på deras skrik. Det är ett hjärtskärande oljud som gör att man ofrivilligt rör sig mot vapenskåpet.

På vår gård så ”häckar” en måsfamilj och de har i sann ond anda lämnat två ungar på vår asfalt-uppfart (Bevis 2: Vilka föräldrar gör något sådant om de inte är besatta?) När vi då kommer gående så dyker Belsebubs föräldra-fjäderfän ner från himlen för att försvara sina små demon-fågel-barn genom att försöka picka upp vår fontanell på nytt. Ja jag tror iallafall att det är det som är meningen, men vi flyr vettskrämda in i huset samtidigt som vi rabblar ”Fader vår”.

Jag har försökt engagera mina grannar i ett korståg mot Larus Canus (våra nya fiskmås-ockupanter) men frågan är om de är redo för ett blodbad. Fortsättning följer…

2 thoughts on “Larus Canus – Satans fjäderfän

  1. Idag har de inhandlats fågelskrämmor från granngården men vet inte om de biter på dessa gaphalsar … jag ber en tyst bön ? annars ta fram pickadollen när ni vill ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *