Lite av allt möjligt

Idag går jag tillbaka till Snyggink för att göra en höstfixning. Vad ska jag då göra undrar ni?

Jag har tre piercing-ärr (två på näsan och ett på hakan) som en sorts (ättika?) syra pickas ner i. Det blir ett sorts mini-köttsår av det som sedan bygger kollagen och läker ihop ärret. Jag har ytliga blodkärl i näsvecken, runt munnen och i mynningen på näsan som en elektrisk nål förs in och bränner bort (diatermi) dessa. En plasma-pen bränner bort två upphöjningar i huden (jag trodde det var skäggstrån som börjat växa inåt, men det var nåt annat som jag ej minns namnet på) och slutligen kör vi lite dermapen på näsan för att 60dra ihop porerna på nästippen. Om jag är fin nu? Well, Rudolf med röda mulen kan jag nog kallas idag, men det blir bättre redan i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *