Ludde visar oss Junäsviken

Denna juli-lördag styr vi söderut mot vackra Junäsviken och till min mans syskonträff där alla utom två kan närvara. Det är sommar och det är hav och Zebs systers barnbarn Ludde (som jag målar med glitternagellack) visar oss sin vy av Piteå skärgård.

Ja jag får bada med uppblåsbara delfiner och kasta boll till hans hund Trojja. Han inspekterar mitt skägg noga och uppmärksammar att jag inte har något hår på ryggen (jag har vaxat mig, men jag bestämmer mig för att inte dra upp det) Han har just fyllt 5 och det blir dinosaurie-tårta efter den goda middagen.

Tack kära extra-släkt för att ni bjuder på frikostigt, jag hade det helt underbart.

PS: Ludde säger även att jag har den plattaste magen av samtliga. Alltså den gullungen är ju bara bäst!

PS: Han säger även att Zebs syster Susanne har de största lungorna han sett, ja han har inte ännu lärt sig anatomi och förväxlar yttre och inre organ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *