Lugnet före stormen

Jag vaknar till vågornas brus och till fågelsång, ja jag har nog hamnat i Paradiset. Vi befinner oss alltså i Svarte (som ligger några kilometer från Ystad) som verkar vara en liten lyx-tillflyktsort för folk i södern. Säsongen har liksom inte kickat in ännu, men solen strålar och vi har stranden typ helt för oss själva.

Jag börjar dagen med att spänna på mig löpskorna och bege mig ut. Det blir 5 km och fort går det nog inte – för solen har redan vid 07.00 hunnit bli ordentligt varm. Sedan blir det bad och strandgymnastik innan vi åker in till Ystad för shopping av både kläder och mat.

Vi passar därefter på att absorbera sommaren på vårt stora trä-däck, ja i morgon bryter studentfirandet ut (Alva/ våra barns syster går ut gymnasiet) och lugn övergår till ett ungdomligt rus. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *