Mors dag & en grining gubbe

Först. Grattis på morsdag kära mor! I love you och du kommer alltid att vara den vackraste och mest exotiska kvinnan i mitt liv!

Sen. Hatet. Nu har de kommit till stan. De elektroniska sparkcyklarna har gjort sitt INTRÅNG i stan och på min morgonpromenad hittar jag 5 sådana som spritts ut (i både liggande och stående form) längs sjön. Min första tanke var att slänga dem i sjön, men det är nog inte bra för naturen. MEN det är heller inte bra att vi får en generation lata människor som inte orkar trampa sin cykel eller gå. Det är provocerande. En ung man i storlek XXL åter förbi mig på denna farkost och dricker samtidigt en energidryck. Ingen hjälm. Jag skäms då jag önskar att han ska ramla så han på så sätt lär sig en läxa.

Förbjud dem! NU. Och medan vi ändå är igång med att förbjuda så adderar vi cigg, snus, energidryck och och och… Nu kan jag inte komma på nåt mer.

Hjälp en grinig gubbe, vad ska mer förbjudas?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *