Mot semester

Det är kämpigt att kliva upp 04.30 och att sedan sätta på sig munskyddet och äntra ett plan hem till Nice. MEN då man så där innan lunch möter upp Andy & Joey i vår lägenhet (de har städat superfint och förärat oss både champagne och ett stort fång snittblommor) så känna att underbart igen. De bjuder på lyx-lunch och sedan tar vi en promenad följt av bad.

Andy och Joey har nu varit nere i vår lägenhet i en vecka och är solbrända och utvilade och nu börjar vår tid. Jag har med mig två böcker och ämnar att ta igen mig och bli en riktig semestrare (jag har rätt svårt med det) När den mörka natten kommer så är det fortfarande 26 grader varmt och jag somnar (i en sömn som kommer att vara hela 8 timmar) och njuter av vårt andra vackra hem. Amen

PS: Tack Andy och Joey för att ni skämde bort oss och ett MEGA stort tack Joey för att du lyckades skruva i vår klädgarderob så att den återfick sin stabilitet.

1 thought on “Mot semester

  1. Tack själv för att vi kunde njuta av er fina lägenhet. Det var finfint att få hänga med er några timmar innan hemresan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *