Något små-skumt med kroppen

Vaknar nöjd en underbar tisdag och tar lite frusen (!) på mig mitt nya favvoplagg som jag fått av Henrye – en olivfärgad merinoulls-tröja. Sedan blir det promenad (07.15) med Chaka-L i världens vackraste stad Luleå.

Det är något skumt med kroppen idag och jag kan inte räkna ut vad det är. Är det årets första Pilatespass (igår med duktiga Erica) som drar ihop, eller är det en annalkande förkylning. Något är det i alla fall och jag går raka vägen hem (utan att passera gymet) och trycker i mig Esberitox, Röd Solhatt och kokar dessutom mig en brygd av ingefära, honung och citron. Så där jag. Lite sömn på det här ska nog sätta kroppen i balans. Lite snopet är det ju att få ställa in middagen vi var bjudna till av Malou och Kristo, men vi skjuter upp det tills nästa fredag. Nu stundar boklyssning (Havsörnens skrik) och en ny Netflix-serie som vi tagit oss an. Må gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *