Ny release med Villiam!!!

Min lilla erfarenhet av att ge ut musik är den att många blir glada och peppande av det du gör. MEN jag har också märkt att det självklart följer med en skopa jante i paketet. Det är intressant att se att även några av ens bekanta som håller på med musik, nästan aldrig delar eller peppar ens upptåg. Jag har redan för länge sedan bestämt mig för att göra tvärt om. Att hylla någon gör inte en själv mindre – tvärt om!
Men dagens blogg handlar inte om mig utan om Luleå-pojken Villiam (som är son till en klasskamrat till mig) nu fått och tagit chansen att ge ut singeln ”Close” som släppts idag!

Hej Villiam LIndholm (nyss fyllda 22)
Hur länge har du hållit på med musik?
Jag har sysslat med musik så länge jag kan minnas, finns ett dussintal bilder på mig som 3åring och uppåt med där jag har diverse instrument i händerna.. Allt från gitarr och piano till pastaslevar och kastruller som trumset. Men de senaste 6-7 åren har jag tagit tag i det på riktigt och jobbat hårt på att utveckla mig själv musikaliskt. Sång och även produktion!

Spelar du något instrument?
Ja! Jag började spela gitarr för ca 6 år sen och har aldrig riktigt släppt det instrumentet. Jag är ingen Slash eller John Mayer men klarar mig bra om folk önskar låtar från ingenstans, händer ju att gitarren åker med om det vankas utflykt hehe. Piano är fett coolt, synd bara att man inte riktigt är lämpad för det, känns det som iallafall.

Spelar du på på singeln?
Nej, eller. Nä, inte riktigt. Låter proffsen sköta dedär heh..

Vem har gjort låten ”Close”?
Låten Close är skriven utav mig (Villiam Lindholm), Gustav Afshai (Producent) och Rebecka Digervall (låtskrivare och artist från ’The Magnettes’)

Vem ger ut låten?
Låten ges ut av Believe (DigiNorth) och finns på ALLA plattformar!!

Väntar fler låtar?
Självklart, och det är väldigt snart.

Hur var det att spela in i studion? Vart spelades den in?
Att spela in i studion var sjukt roligt. Jag har ett bra och roligt gäng som jag jobbar med och det underlättar sjukt under den kreativa processen. Det är alltid lika roligt att göra det man brinner för, fääääätt kul har det varit! Vi höll oss för det mesta i BDPOPS studio i Luleå men även Öjebyn där Gurra (producenten) bor!

Lycka till nu Villiam, sååå bra jobbat!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.