På darrande ben

Efter jobbet måste jag åka ut till ett område som jag är rädd för. Vissa är rädda för mörka gränder och skumma kvarter – själv är jag rädd för ”Storheden”. För er som inte bor i närheten kan jag berätta att Storheden är ett industriområde där ”skjul på skjul” radar upp sig med plåtfasad. Rusta, Jula, Jysk osv. Idag ska en ny diskmaskin inköpas och med darrande ben stegar jag in på en affär som säljer just det.


Ni kanske undrar VARFÖR jag är rädd för ett industriområde och listan kan göras lång.
1: För tätt med folk.
2: Underliga samtalsämnen. Damen innan mig vill ha en rabatt på sin maskin även om kampanjen gick ut för 3 veckor sedan.
3: Min expedit säger att de bara har EN diskmaskin utan front (han kollar deras hemsida) men jag pekar ut att de åtminstone har sju stycken i butiken. Han blir förbryllad. Expedit byts ut.
4: Den nya säger frasen ”snyggt” på allt jag säger. ”Jag önskar en diskmaskin”, snyggt säger han. ”En där besticken är i utdragslåda”, snyggt säger han – och så fortsätter det i 20 fraser till.

Jag är hemma nu. Jag överlevde. En diskmaskin ska levereras men jag vet inte när. Men jag lever.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *