Sista dagen i Nice

Tror i min enfald att lyckan är gjord då jag hittar en UNDERBAR track-suit från Kenzo. Det är bara det att de inte kan hitta byxorna i rätt storlek. De finns någonstans i affären men ingen vet var… Kanske är de undanstoppade i någon låda, kanske har någon snott dem men något köp blir det inte. Jag har dock lämnat min adress ifall de dyker fram. Visst är den vacker?

Det är tänkt att vi ska ha en sista baddag men havet har brusat till sig och vågor kastar sig upp på hela stranden och gör det omöjligt att hitta en plats i solen.

Nu är det inte synd om oss för staden Nice har mycket att bjuda på och vi traskar runt och njuter av solen. Sen går vi hem och påbörjar ihoppackningen för resan hem.

Vi seatar oss och jag känner för första gången att jag inte är redo att åka hem ännu, nej jag vill stanna.

Men så är livet, man får inte alltid som man vill utan man får göra det bästa av de dagar man fått till förfogande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *