Sleepy Sunday

Den börjar riktigt bra och energifyllt denna söndag, bara för att sedan mattas av allt efter som. Men jag och Amoranda hinner initialt med ett ordentligt gympass innan Zeb bjuder på lunch. I sedvanligt ordning så ser vi på ”vår serie” därefter och för tillfället så är det säsong 2 av HBO:s ”A discovery of witches”.

Då hon försvunnit hem och Zeb kilat iväg på gymet så är det dags för mig att ta ikapp med ”arbetet” att se ikapp med serier jag somnat till under veckan. Detta är HUR TRÅKIGT SOM HELST men jag får ju skylla mig själv att jag överhuvudtaget ens ser på teve efter 22.00.

Jag slår på Mr. Mercedes (C-More) och får liksom panikångest att jag ska somna även till detta försök. Jag nyper lite i mig för att hålla mig vaken. Lyckan blir fullkomlig då Zeb sedan dyker upp med plockgodis, ja lite socker har ingen dött av. Ta det lugnt nu av timmarna som är kvar av denna helg. Amen.

1 thought on “Sleepy Sunday

  1. Tack för tipset, denna ska jag börja kolla på. Jag kan vidare varmt rekommendera denna amerikanska serie ”Them” som förutom att den är läskig så älskar jag att den är så trogen tiden den utspelar sig i: 1950-talets USA med modet, sminket och allt annat. Missa inte den, jag är inne på mitt första avsnitt och är redan hooked.

    https://www.imdb.com/title/tt9064858/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *