Sluttampen av en höst

Och som i ett trollslag så slängs man in i ett annan land (denna gång sitt eget) en ny tid (nio timmars skillnad) och ett annat klimat. Här hemma så rör vi oss i sluttampen av hösten, ja jag kan nästan höra frosten stampa i tamburen.

Flygresan gick bra, om ni undrar och denna söndag gör vi allt för att hålla oss vakna. Jag går på gym med Amoranda medan Zeb storstädar, jag klippar sonen Aidian och leker med barnbarnen, medan Zeb hänger med lite vänner. Chaka-L bjuder på eftermiddags-kaffe och jag kämpar för att hålla mig vaken.

I morgon börjar arbetet åter hos Luleås bästa frisörer – Sax & Maskin och jag hoppas vara helt i synk inom kort. Ja man får ändå en liten rese-rutin på att komma i ordning relativt snabbt. Må gott mina vänner, vi ses i vardagen.

1 thought on “Sluttampen av en höst

  1. 9 timmars jetlag från US till Sv är absolut värst. Tar tacksamt emot tips annat än att hålla sig vaken. Åker till Toronto på fredag och blir borta 4 dygn, dagflyg dit och nattflyg hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *