Solen & Saurons trådar

Det är köldrekord i Luleå och skillnaden mellan Rivieran och norrbotten är 50 grader!!! Jag blir helt matt av det hela och bestämmer mig för att ta värmen med till min hemstad då jag återvänder till nästa veckan. Håll ut min hemstad, håll ut mina vänner!

Helt matt blir jag också av ”Threads” vilket verkar vara Instagrams nya version av Twitter. Jag går med för att vara i framkant, bara för att drabbas av massivt motstånd. Candace Owens försöker vara rolig på bekostnad av vår nationalklenod Greta Thunberg (men misslyckas och kommer dessutom med LÖGN) och jag skriver ”I love you Greta” som kommentar. OPS. Helt plötsligt blir även jag en måltavla för Sauron och de vita fradgande män som hatar kvinnor. Jag hoppar av threads efter alla hatmeddelanden. Jag orkar inte. Även om jag försöker vara god så hjälper det liksom inte till. Mörkret är för massivt där Sauron och hans anhängare kan skriva vad som helst under fiktiva namn. Jag söker mig istället till ljuset. På min balkong, med ett glas vitt, i solen. Jag känner mig som en vinnare. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *