Sommar med Chaka-L

Det är fredag men även min sista arbetsdag innan TVÅ HELA VECKORS SEMESTER tar vid. Medan Zeb firar en 50-åring så bjuder Chaka-L mig och Nille på middag (fast själva inbjudningen lyder: Kom och töm min vinsamling som blivit för stor) Självklart tackar jag och Nille JA till detta event och Chaka-L bjuder på både middag och solsken.

Jag har just kommit hem och klockan är runt 21:00. Av födelsedagsfirarna syns intet spår så jag packar min ryggsäck för i morgon (vad ska jag ha med mig egentligen?) och slår mig ner vid datorn. Tack sommar i Luleå, tack vänner för middagar och fester. Nu drar jag iväg för att få ro. I allfall inbillar jag mig att få lugn. En bok packas. Pass och nyckel. Nej nu kan jag inte komma på nåt mer att ta med. Snart är natten här och i mitt fall är det 22.00. Jag har somnat så många gånger vid det klockslaget i de mest absurda positioner framför teven. Kan man få skolios på detta vis? Ryggen känns svag men semesterlängtan stark. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *