The french connection

Ja så samlas vi då. 17.00 ståndar asiatisk middag hemma på vårt loft och våra relativt nya vänner infinner sig (En mäktig samling vin tornar upp på köksbänken) Gemensam nämnare är inte bara gymmet utan också att dessa två par siktar på att köpa lägenhet i underbara Nice.

Jag vet attt det blev underbara skratt, härligt berättelser och god god mat. Men jag har så här i efterhand fått höra att någon (dvs jag) reagerade extra starkt på den starka drycken och någon (fortfarande jag) vinglade isäng 21.30 med en känsla av att minnet flytt från min kropp. Jag skyller allt på att jag kört ett extra hårt pass på gymet och inte alls är ansvarig för det hela, men det kan diskuteras.

Tack fina vänner för denna afton, vi ses snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.