Två I-lands-lördags-problem

Dagen bär på en svårighet, nämligen att finna den ultimata rosa färgen. En klassisk I-landsproblematik vill jag lova. Ja jag håller på med ett T-shirt-tryck och vill ha en tjusig färg som bakgrund. På tryckeriet har jag självsäkert pekat ut det jag trodde var ”den rätta” men då jag ser ett provtryck ser det mer ut som ett läskigt orange-rosa läppstift. Pantone-kartan lockar med för många alternativ så i slutändan får jag plocka fram ett eget färgprov, en tröja jag köpt i Nice och sända till tryckeriet. Efter jag har tryckt på ”sänd” så ser jag att jag inte bara sänt en fin rosa färg utan även ett grodperspektiv på en präktig dubbelhaka. Lördagens andra I-lands-problem. Dagen är ung.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *