Två sorters dramer

Veckan öppnar sig lite tveksamt då jag bockat av Måndag = repetition och Tisdag = Tv4s Julkonserts-inspelning. MEN denna måndag har vi fått vår repetitionstid först 19.00 (direkt efter Marcus och Martinus) och fram till dess så går jag runt i det fina vintervädret, lämnar in cykeln för vinterdäcksbyte och köper mina 2 första julklappar (något måste man ju göra)

Beth (som sjunger altstämman i låten som ska vara med i showen) ringer in sjuk #drama och jag manövrerar om stämmorna och flyttar Jessique från sopran till alt. Måtte hon hinna lära in den på så kort tid! Jag kommer då att bli ensam kvar på melodistämman, men jag får ta i. Jessique textar sedan att hennes stämband är under attack och att hon borde byta till basstämman istället #drama2

Håll tummarna att allt ska lösa sig, jag de två föreställningarna som ges i morgon är helt slutsålda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *