Upp & ner för Cimiez samt skylt-fix

Denna morgon går motionsturen 8336 steg upp och ner för ”berget” Cimiez. Jag sätter berget inom situationstecken då jag mer skulle beteckna den som en stor-kulle. Vi passerar både Chagall & Matisse-muséet, vi vandrar genom olivträds-lundar och en klosterträdgård och allt är så vansinnigt vackert. Det drar ihop sig mot hemfärd och jag passar på att suga upp så mycket D-vitamin av solen som möjligt.

Idag får jag även fingrarna ur och går till en skylt-tillverkar och knagglar mig fram vad jag är på jakt efter. En skylt med ”Evanne” (som blir lite för lång – då jag likt min far bara höftar till med något random mått) som ersätter den tio år gamla tejpade ”skylten”, en skylt med ”Entrée” som ska hem till Sax & Maskin (anar dock redan nu/ fuck-fuck att den är för kort för att täcka skruvhålen av den gamla skylten) och slutligen en skylt som PASSAR PERFEKT på vår brevlåda ”Pas de pub – Merci” Ja jag kunde inte de franska orden för ”Ingen jävla reklam-helvete – tack” så denna får duga. Jag rengör först med nagellacksborttagning innan jag klistrar upp dem, ja jag kan bara jag tänker till.

Snart når solen vår balkong (klockan är 13:55) och det känns som om jag är värd ett glas rosé och en bokstund där ute i härligheten.

Ta hand om er.

À plus tard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *