Utmaningar

Varje dag händer något nytt och spännande och idag så skriver jag en sort press-release för skivbolaget i Schweiz då min nya låt ”Garbotized” snart har premiär (14/8) Detta är första gången jag ger mig in i genren ”house” och jag tycker som vanligt att (nästan) allt jag gör är toppen! Har jag alltid vart så här, jag menar gett mig in i små-projekt som kanhända inte ger lön för mödan, men dock livskvalitet? Svaret är ”ja”.

Jag fick en bild sänd till mig på manuset till en musikal som jag skrev 1990. Jag stod för manus, sångtexter, casting, loggan, repetitioner och typ allt. Givetvis omsvärmades jag av en hord av kreativa människor (ja bara kören var nog på 60 personer) Vi bjöd sedan in alla högstadieskolor i Luleå som ville se (gratis) och körde även vanliga konserter på kvällarna för att finansiera det hela.

Livet är fullt av spännande utmaningar, se till att komma underfund med vilka som är era och kasta er sedan handlöst in. Belöningen kommer i olika former, jag skördar min för tillfället genom att bli erbjudas jobb som dansgolvs-röst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *