Utrensning och addering

Det börjar med att Zeb bakar bullar, vilket jag höjer på ögonbrynen över. Bulla? Ja, svarar han – vanliga människor bakar bullar. Hm, själv ser jag mig inte som en bullbakare – men man ska aldrig säga aldrig.

– Jag kanske borde baka matbröd? ”Ja men gör det” får jag till svar – och jag tittar efter vad vi har för mjölsorter. Vi har många olika slag och ingen av oss kommer ihåg att vi köpt dessa. Då jag tittar närmre på bäst-före-datumet så ser jag att de flest gått ut runt 2013!! Kvällen blir en utrensnings-kväll istället för brödbak och detta var vad jag hittade som gått ut!

PS: Jag passar på att ge er ett nytt tips för er matlagning. ”Crispy Chilli in Oil” till att strössla över din fisk, addera till din omelett eller i smyg äta direkt ur burk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *