Vi gör studiebesök på Sax & Maskin

Vi tar och hälsar på mitt jobb – Sax & Maskin!

Kanske är det för att jag själv är så nöjd med mitt gråa hår som den kulörten intresserar mig. Förut så räknades detta tillstånd för kvinnor som förfall medan det hos männen istället klassades som ”charm”. Bu för det säger jag. En del säger till mig att långt grått hår ger associationer till häxor, själv tänker jag på catwalk.

Idag kommer två systrar till mig. Modell 1 (som är grå i sig själv) har vi gjort både mörkare OCH ljusare. I det grå håret ringlar sig kallt bruna och ljust grå slingor och tjusigare än så här blir det liksom inte. Dessutom blir utväxten minimal och det räcker att göra en uppföljning först om 3 månader.

På den andra systern har vi jobbat hårt i några omgångar nu, ja hon kom till mig med mörkt kastanjebrunt hår och ni kan förstå att det kostade både pengar och tid att sköta om den utväxten.

Nu har vi blekt bort den mörka färgen (jag tror det tog 3 gånger med hår-vila mellan) och nu är håret härligt grått. Idag har vi adderat platina-blonda slingor i det för att skapa lyster och kontrast.

Detta färgval gör att det blir NOLL utväxt men om tre månader vill man nog addera lite slingor i botten för att fortsätta behålla detta vackra hår samt frisyr.

Hoppas ni gillade att besöka mig på jobbet!

https://www.instagram.com/p/CGQAzYQnecK/
https://www.instagram.com/p/CGQBTG1HQ8l/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *