Vi inleder Partydag 1/4

Det är party-dag 1 av 4 och en hektisk tid ligger framför mig. Partydagar kan vara lättsamma och uppiggande men de fyra dagar som vilar framför mig är ingalunda sådana. Men mer om de följande dagarna senare.

Idag öppnar helgen sig och jag gör en festmåltid i form av stemabuns. Sedan gör grannen Nathan oss sällskap ute i trädgården, där han bjuder på G&T.

JO idag återgäldar jag Armands TikTok utmaning genom att sjunga 1 minut av Annie Lennox sång ”Why”. Meningen är nu att han (och du) via TikTok kan sjunga duett med mig. Gör det, gör det! Det konstiga är bara att han inte visste vem Annie Lennox (= en superstar) var OCH hade aldrig hört låten. Mon Dieu!

@monamimio

##duet ##why ##annielennox – Some things are better left unsaid, but they still turn me inside out. Turning inside out, turning inside out. Tell me – why

♬ originalljud – Mió Evanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *