8 dagar efter PREMIÄREN

Det har nu gått åtta dagar sedan Mon ami Mió – Duets-showen hade premiär på Norrbottensteatern (samt på Spotify) och denna lördag blir den första i sitt slag med att ”inte ha något att göra”. Ja varje andetag och varje rörelse har varit i fullkomlig koncentration tills idag och jag vet inte om jag ska jubla eller sörja.

Först och främst – showen blev en SUCCÉ. Inte bara en liten applåd-succé utan en sån där rungade vidunder-brak-succé som jag aldrig fått uppleva förut. Allt satt som ett spett (förutom några av de ljusaste tonerna då rösten sjungit fem timmar i sträck)

Sen – vilka UNDERBARA gästartister jag fått med mig, ja jag bara älskar dem alla. Jesper Vårö Nilsson, Britta Bergström, Karin Paulin, Aron Tideström, Eva Schilken, Anna Sandström, Amadeus Evanne, Jessica Stenlund, Björn Sjöö och Karin Paulin = vilken extraordinär ensemble. På föreställningen berättade jag givetvis om de ärkeänglar jag haft vid min sida under hela projektet, nämligen arrangören och musikern Tomas Isacsson och inspelningsproducenten Donken Karlsson.

Följer ni mig på instagram så ser ni små dagliga puffar från showen och inte gör det nu och HÄR. Inom kort kommer även låtarna som blev filmade att släppas på youtube, men tyvärr ej (det hyllade) mellansnacket.

Jag kommer att berätta mer här i bloggen framöver så – stay tuned!

2 thoughts on “8 dagar efter PREMIÄREN

  1. Hörde av en kompis som var med i punliken och hon var helt överväldigad!! Turne’ ut i länet i planerna!?! Mot Överkalixhållet till t ex ?!🥰

    1. Så härligt att hon gillade showen. Tyvärr blir det ingen turné denna gång, det var utsålda hus men föreställningen gäster var från olika delar av vårt land (och Norge) så det blir en allt för dyrbar produktion att ge sig ut på turné

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *