Luleå by night

Luleå sjuder. Det pågår små och stora happenings över hela stan denna lördag. Varje hotellrum är bokat, varje parkeringsplats ockuperad. Malou och Kristo försöker locka med mig på country med jag skriver ”nej tack” Det är inte så att jag hatar country, nej faktist älskar jag den nya hybriden av pop/ country/ folkmusik (tänk First Aid Kit) Men nej blir det!

Dagens största magnet är ”Love 50+ party Luleå” med ingen mindre än Clabbe som DJ. I den stora lokalen ”Luleå energi arena” har man leg-kontroll , ja man måste vara över 50. Innovativt och kul! Där vankas disco-inferno och dansen pågår visst mellan 20:00 och 00:00 och det är slutsålt och typ alla 50 + är på väg dit (utom jag) Det är inte så att jag hatar disco, nej tvärt om så älskar jag Donna Summer & co (tänk hennes duett med Barbra Streisand!) Men nej blir det!

Vi har sushi-frossa istället och Chaka-L, Musse och Amoranda (vars grannes lägenhet fattat eld och utlöst sprinklern) Men på nåt sätt blir jag ändå inblandad i helgens aktiviteter. Jo Zebs syster Lou-Lou ska på disco-festen och jag tar mig an både make-up och hår. Håll i er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *