A fabulous friday

En av de saker jag älskar mest med mitt jobb (Sveriges bästa frisörer jobbar på Sax & Maskin) så är det den bredd av frisörer och kunder vi har. Då många kämpar med att nischa sig så har vi valt att massivt inkludera och det har visat sig vara bästa vägen (för oss iallafall) Vi tar en lite titt på några guldkorn från veckan:

Zeb har flugit till Malmö för att hänga med en vän denna helg och jag viger mina timmar till jobb. Jag och Nine (en underbar kund till mig, som jag fixar håret på idag) tar oss denna kväll ut på tre glas vin på Cg:s.

Det blir liksom en veckoavslutning (även om jag jobbar i morgon) och vi tar ikapp med vad som hänt oss och vad vi önskar om livet bortom omikron. Tack Nine för att du är så varm och fin, det här gör vi om!

Trevlig helg på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.