Alla dessa möten

Det är söndag och jag passerar en kvinna som rastar sin hund. Sett bakifrån är hennes klänning uppdragen till troskanten och ett toapapper fladdrar i sommarvinden. Förläget går jag fram till henne och utan att ta ögonkontakt nämner jag stilla att hennes klänning dragit upp sig på baksidan. Jag promenerar sedan därifrån så lugnt som jag bara kan…

Det är söndag och jag möter en av mina vänners stalker. Han ser mig inte och vid sin sida har han en ny dam som nog tror att hon mött sin prins. Jag vill springa fram och berätta om allt som hänt och som fortfarande pågår, jag vill skrika SPRIIING men blir samtidigt rädd för hur det kommer att uppfattas och låter bedrövat bli…

Det är söndag och jag sjunker ner på golvet på min fäll och gör mitt bästa med att möta mig själv. Jag andas långsamt och förbereder mig för morgondagen och inför alla dessa kommande möten.

3 thoughts on “Alla dessa möten

  1. Så tänker jag ofta om min galna narcissistiska ex som går lös där på Luleås gator, skulle vilja hänga ett osynligt varningstecken runt halsen på han så INGEN mer råkar ut för han, sata galning!!

  2. Man ska vara väldigt försiktig med att publicera inlägg där man påstår saker om något där man kanske inte har helt koll på sakfrågan. De finns som alltid 2 sidor av ett mynt. Att bara sett den ena sidan kanske inte alltid är relevant.

    1. Hej Glitterflickan. Försiktigheten kommer i och med att inga namn, beskrivningar av utseende eller platser nämns. Det finns alltid två sidor av samma mynt och i detta fall så har polisen full koll på ärendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.