Amerika-främmat part 4

Jag stiger upp i ottan, ja innan frukost ska jag klippa både mamma & Traktor-Göran. Sedan blir det väckning av sovande amerikanare, frukost, bilpackning och farvälkram på farstukvist.

Medan Zeb, Danjell, Henrye och tvillingarna styr mot Piteå och isfiske så styr jag istället kosan hem. Nästa veckas förställning på Norrbottensteatern (där jag är med) är fullbokad och jag får ett sting av panik och bestämmer mig för åka hem och öva ord och toner.

Amerikanarna trodde mig inte då jag berättade att jag hade EXTREMT svårt med ordinlärning, men då vi spelade barn-spelet ”Taco! Cat! Goat! Cheese! Pizza!” fick de dessvärre erkänna att så var fallet. Må gott mina läsare, vi hörs i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *