Anpassning & ett distansfirande

Vi försöker anpassa oss i det nya klimatet. Det visar sig vara en mycket klok ide att gå ner till stranden direkt efter frukost. Ja vid lunchtid är det på tok för varmt för att vistas utomhus och vi tar skydd i lägenheten och lagar lunch, viker tvätt och känner oss husfaderliga.

Medan Zeb sedan tar en shoppingtur så tar jag min första powernap, och det går halvbra. Ja ännu snurrar alla projekt runt i mitt huvud och jag har svårt att sjunka in i min kudde. Men även om sömnen inte infinner sig så är det en vila att bara ligga helt tyst. Ingen musik, inga sociala medier som pockar på uppmärksamhet – nej bara jag. Vi ringer hem till Sverige där våra barn Aidan och Amoranda har födelsedag. Ja må ni leva älskade ungar, ja då vi kommit hem ska vi fira.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *