Ansiktet på en trött man

Jag skyller på mitt ryggskott (som börjat ebba ut) MEN jag blir så trött-irriterad på vaccin-motstånds-nytändningen. Det har gått bra tills man förstått att man då inte kan resa runt i världen, inte gå på teater eller sportevangemang, så nu jäklars. I början av pandemin delades foliehattsinfo om 5G-masternas samverkan med vaccinet och sedan kom några tokar (vars inlägg flitigt delades) om att vaccinet innehöll microchip som kunde styra och kontrollera oss…

Nu läser jag ”influensernas” upprop där någon jämställer vaccineringen med förintelsen. WTF!!! Andra opinionsbildare lägger ena dagen ut islamofobi och andra dagen vaccinfobi. Trött blir jag. Borde jag sova middag mer?

Så nu står vi här och har just hämtat oss från att inte kollapsa, som människor och som företaget Sverige. Vi klarade oss bättre än många länder och jag är så tacksam. Årets julklapp blir självklart vaccinsprutor till de länder som inte haft samma förmån som oss att skydda sig. Klicka t.ex här och hjälp till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *