Bröllopsdag

Jag vaknar upp sent, dvs 07.30 och kollar mina sociala medier. Kors i taket, men min make har hunnit före mig och lagt ut denna bild som en hyllning till våra 17 år.

I Sverige räknar det som ”Silkes-bröllop” så jag tar på mig mina ljusrosa silkeskalsonger dagen till ära. Då jag googlar runt ser jag att USA har temat ”furniture” på denna dag, så jag köper en fläkt (ja det är varmt) samt lyxig Champagne och jordgubbar.

Lunch med Zebs kusin och son som är genomresa (jag gör burgare med örter från vår lilla ört-balkong-låda = oj vad gott det är med persilja-blommorna) och ikväll så lagar jag bio-kyckling med pesto & burrata samt wokad haricovert och citron-stänkta squash-stänger.

Jag sänder kärlek

2 thoughts on “Bröllopsdag

  1. Lycka till med alla kommande år! Min käre man o jag har firat 58 års bröllopsdag ikväll på Nine, där köttportionerna var så stora, så vi fick kött med oss hem, det får bli någon slags ”pytt i panna” eller Biff Rydberg kanske i morgon till lunch. Angående ”lycka till” så har vi regeln att : ”minst en kram o ett skratt tillsammans varje dag”. Kram på er pojkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *