Dan före dan

Det finns flera höjdpunkter på denna dag och jag försöker att komma ihåg det som ryms under dan. Min skräddarsydda kostym är färdig att hämtas och den sitter som gjuten. Hos skräddaren måste man först väga in sig innan man tar på sig kostymen och här är mycket missnöjd med att jag har gått upp 1 kg sedan kostymen måttades ut. ”Den kommer att sitta mycket bättre då du gått ner det kilot” Själv tycker jag den sitter utmärkt och stolt som en tupp bär jag med den hem.

Vattnet det underbara. Det är kallare än i julas men jag borde kanske tillskriva det ”friskare” Det är inte så att man simmar jättelänge, men ett dopp förlänger livet. Och så fortsätter dagen med stadspromenad, med balkonghäng, med middagsförberedelser, med VIP-inbjudan till vår naturvins-butik innehållandes ostron, med godaste middagen och hångel i soffan. Tack dan för dan för allt detta. Jag bugar och bockar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *