Plötsligt händer det/ vårt gamla hus är till salu

Ps: Jag känner inte igen mig någonstans, men det ser väldigt fint ut.

I detta hus har vi och våra tre barn fått växa upp. Typ 350 kvadrat, ja det var nog bara hunden Java som hade koll på vilka som egentligen var hemma. Det var brandgult då vi flyttade in men vi målade snabbt om det olivgrönt med turkosa knutar och fönsterkarmar. Så många minnen från denna oas på Östermalm, ett sådant lugn trots att vi bara befann oss ett stenkast från stan.

Tänk när polisen kom med två piketbussar då vår stora trans-fest med egen dj blev lite för vild. Någon granne hade visst rapporterat att ett mord begåtts. Tänk när den sura granngubben anmälde bygget av vår stora veranda och som han sedan förlorade och det hela blev en tidningsanka.

Aidan hade härbärge på översta våningen och lät kompisar som hade det trassligt att flytta in. Amoranda dekorerade sitt rum med så mycket pynt att hon till slut flyttade in i gästrummet. Armand som fick kompisar och började med musik. Som alkoholdebuterade på väg till en fest men som kräktes och var tvungen att gå hem innan festen ens börjat. Så många minnen.

Nu ska någon annan få flytta in och jag undrar hur många ägare som bott där sedan vi flyttade ut för tolv år sedan…
Lycka tlll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *