Dan före dan före ”Garbotized”

Nu är det bara två dagar kvar tills den stora premiären av samarbetet mellan det Schweiziska skivbolaget och ”Mon ami Mió”. Här har Niser Music satt ihop en liten teaser – mycket nöje! Hur lyssnarna kommer att ta till sig låten ”Garbotized” är omöjligt att veta, men testgrupperna ger tummen upp! Tjoho.

I väntan på galej så passar jag på att landa i ett UNDERBART Norrbotten. Solen värmen men luften är sval och på något sätt så är min kropp liksom designad för detta. Efter jobbet så lägger jag mig i en spotlight av sol och tar en powernap i ackompanjemang av en spellista baserad på denna låt. Det hela urartar till sömn och jag vaknar lyckligt som ett utvilat barn.

https://www.instagram.com/p/CD1FQQ0ndcb/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.