Den stora teknikdagen + en doft av något kommande

Idag är stora teknikdagen. Vi har bokat en tekniker som ska hjälpa oss med vårt modem som strulat (fatta: Min mobil är helt död efter 40-graders-tvätten och nu inget modem till datorn = paniiik) Teknikern är (förutom 1:40 minuter sen) som befarat stressad, ilsk och helt ointresserad att hitta en språkhybrid mellan franskan och engelska. Nej han rabblar bara på supersnabbt och rynkar pannan i ilskan tjocka veck (någon borde sponsra honom med botox) Han vill in i källaren för att kolla ledningar (lyckas vi klura ut) men varken vi eller föreningen (jag springer panikartat över till huvudkontoret) har nycklar till källaren. Efter ett tag drar teknikern utan att säga något, men modemet börjar tack och lov flämta till lite fläckvis. En god start! (det gäller att tänka positivt)

Jag korresponderar med boka-direkt som idag fixar så man kan boka Sax & Maskin-klipptider på nätet (klicka här) och Tromb-Robin hjälper till med uppdatering av hemsidan. Vi tar oss sedan för projektet ”bygga modem-gömmare” och vi hittar en låda som kapas till och en bordstablett blir till fond = Äntligen/ Hatar lösa sladdar! PS: Det är Zeb som gör typ allt låd-jobb.

Men allt är inte bara teknik, nej vi möter näsan och kreatören Johan Bergelin som susar fram och tillbaka i världen med sina storsäljande parfymer 19-69. Vi bjuder honom på lunch och får provdofta på en kommande kollektion (blir sjukt sugen på doften ”Burning Palm”) och tar ikapp. Ja i ett tidigare liv så jobbad jag och Zeb för honom och skapade frisyrer till hans hårmagasin som han drev. Nej klockan är nu 17.30 och det är fortfarande 25 grader i skuggan. Jag är värd ett glas bubbel. Tack för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *