Den stora utrensningen

Idag vaknar jag med en känsla av att jag måste vårstäda. Jag börjar i frysen och finner konstiga små vego-nuggets av olika slag, samt vegokorv (som jag äcklas av) Detta blir lunch och jag bjuder in barn och barnbarn till frys-tömning. Jag friterar nugget-sarna så man slipper känna smaken av dem och steker ”korven” i en egen kryddblandning samt gör pommes. Helt ok…
Jag hittar även vego-burgare som jag också rensar ut och tänker dystert att detta får bli middag (som ni hör är jag ingen stor fan av ultraprocessad mat)

När jag sedan ändå är i farten så provar jag mig igenom min garderob för att se vad jag vuxit ut. Det blir denna hög!!! Jag klandrar både gymet, vinet och lyxmiddagar för detta klädberg av Gauliter, Dolce & Gabbana, Oscar Jacobson, Tiger, Hope, Agnès B & A.P.C och jag skriker inombords då jag ger bort dessa kläder till nära och kära (som är smalare än jag)

God söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *