Det drar ihop sig

Det är inte bara första repetitionen (för ensemblen) av tre nya låter, nej det är även den sista. Ja för nu på onsdag så spelas de tre sista låtarna in för det kommande albumet/ showen – sedan är vi klara (och det är dags för att starta repetitionerna med husbandet).

Det är lite nervöst att presentera sina stäm-idéer och eftersom jag blivit urusel på att skriva noter så har jag spelat in stämmorna separat på ”röstmemon” och idag var det upp till bevis om de passade ihop. Här invid får ni höra refrängen på låten ”Midvintervals”

Ikväll så kommer Emme, Vincent och Frances hem från sin sommarsemester och jag gör det bästa för att hålla mig vaken så jag kan hämta dem på flygplatsen sent i kväll. Aidan kör sedan själv upp bilden och inom mig så pågår en bön om att resan kommer att gå bra. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *