Det föränderliga livet

Livet växlar och med det – mötesplatserna. Jag minns att det fanns en tid då mina vänner kom hem till mig på en kopp thé om kvällarna, efter det att jag lagt barnen ( Vi pratar om början på 90-talet)

Det fanns också en tid då jag och mina vänner samlades på stans hippaste ställe (Pimpinella) för att RÖKA och nu är vi 10 år senare. Jag skäms när jag skriver det, men så var det och cigaretten hette Camel extra light och jag förväntade mig att bli smal av den.

Ytterligare 10 år framåt så hängde vi mycket på barer och drack drinkar med våra kompisar. Så här långt i min bekännelse så känns det ju som om det går utför…

2022. Denna morgon. Kristo är där, Chrystella är där. Amanda från jobbet är det. Ja gymet har blivit en samlingspunkt för mina vänner och vi jobbar hårt för att bli långlivade och starka. (PS: vi dricker vin också…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.