Det var en lördagsafton

Vi slänger oss rakt in i lördagskvällen den 20 januari. Om gårdagskvällen var full av vänner på en sushi-middag här hos oss, så är denna kväll lite annorlunda. Jossie har bjudit ut Zeb på middag och tillsammans så delar vi på en flaska av ett rätt udda vin innan de ska ut. Gott. I början lite grape-beskt, men det bedarrar då det får lufta.
Jag vinkar adjö till bästisarna och får på detta sätt en egen afton. Jag hade först styrt upp denna lördag med en bar-runda, men insåg att jag hade nog av intryck och att en kväll allena klingade högst. Vad ska jag hitta på? Jag väljer INGEN musik och INGEN film, nej i ett nästan vacuum-liknande tillstånd så gör jag mig själv sällskap. Hej lördagskvällen – jag är din!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *