Det vi har möjlighet till

Efter jobbet så cyklar vi med badkläderna i cykelkorgen iväg till en badplats nära oss. Vi sammanstrålar med Aidan, Emme, Vincento och Frances för pizzamiddag med bad. En liten ovanlig kombo, men jag är öppen för förändring

Jag skriver det om och om igen. Om mina jord-år ibland gör mig trött, sliten och lite gammal så finns det inget bättre ungdoms-serum än en par barnbarn som kastar sig runt ens hals. Omg, jag kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar er.

Älskade minstingen Armand ringer från Norge och har slut schampo (etc) och jag känner mig som en försummande farfar och packar en stor kartong med godsaker och postar iväg (herregud – 650:- i porto!!!)

Amoranda kommer sedan om och klagar på att hon inte har råd med frukt och vi samlar kontanter och pantburkar till vitamin.

Så här är det. Vi hjälper varandra med det vi kan. Vi kan. Kanske på olika sätt, men låt oss hjälpa varandra med det vi har möjlighet till. Amen.

1 thought on “Det vi har möjlighet till

  1. O M G 650 kr i porto! Dessutom, g l ö m inte bort att ange l å g t värde på pakete, för annars kommer din son drabbas av en hög tullavgift på det hela, då man lätt glömmer bort, att Norge, inte är med i EU.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *